Firma Byte rozobrala interné časti Apple Watch 2

Britská opravovňa Byte získala prístup ku displejovému komponentu Apple Watch 2 a od vtedy zdieľala niekoľko videí, v ktorých ukazuje dizajn displeju a porovnáva ho s tým z prvej generácie hodiniek.

 

V najnovšom videu firma Byte úplne rozobrala displej a ukazuje nám jeho konkrétne súčasti. Podľa slov firmy, je tento displej “najpokročilejší displej svojho druhu”, ktorý je zároveň “neuveriteľne tenký” a vyžaduje “prelomovú technológiu” na svoju výrobu. Za použitia extrémneho chladu, bola firma Byte schopná odstrániť krycie sklo a dotykový panel z LCD zostavy. Taktiež odstránila EMI ochranu z čipov. Ako môžeme vidieť vo videu, displej Apple Watch 2 disponuje NXP NFC čipmi, ktoré v predchádzajúcej verzii Apple Watch neboli vsadené do displeju, ale boli samostatným komponentom.

https://www.youtube.com/watch?v=NzRPxQGSrGY

To, čo sa zdá byť ovládačom dotyku je zovreté medzi NFC čipom a kapacitormi, odlišujúce sa od internej zostavy pôvodných hodiniek Apple Watch. Zatiaľ nie je známe prečo je v druhej generácií hodiniek NFC čip umiestnený na zostavu s displejom, no možným dôvodom je, že tak šetrí trocha miesta. V predchádzajúcich videách sme mohli zistiť, že displej druhej generácie je tenší než ten v pôvodnom (2,12mm x 2,86 mm vs 2,99mm x 3,57mm). Okrem tejto zmeny displeja a sile batérie by sme sa mali dočkať tých istých komponentov ako v predchádzajúcej verzii. Batéria v 42mm Apple Watch 2 má 334 mAh, čo je zvýšenie oproti 246 mAh v pôvodných hodinkách. Jedná sa teda o 35,7% predĺženie výdrže batérie. Výdrž batérie by sa mala v hodinkách druhej generácie zvýšiť na základe požiadaviek zákazníkov a novému GPS čipu, ktorý zatiaľ nie je ešte potvrdený.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Predstaví Apple nový iPad mini už v septembri?

Spoločnosť Apple oznámila, že už o dva týždne sa bude konať tradičný septembrový živý prenos. Hoci vieme, že Apple na konferencii predstaví nový iPhone, kalifornský gigant zrejme predstaví aj nový iPad mini.