Evan Blass naznačil, kedy Apple predstaví iPhone 7

Renomovaný leaker Evan Blass na svojom Twitteri najnovšie odhalil dátum, kedy by mal Apple oznámiť nový iPhone. K oznámeniu novej generácie telefónu by malo podľa jeho slov v prvej polovici septembra. Stať by sa tak malo v priebehu týždňa, ktorý začína v pondelok 12. septembra.

Evan Blass, v minulosti známy najmä pod prezývkou @evleaks, patrí v leakerských kruhoch medzi veľmi dôveryhodné zdroje. Blass totiž na pravidelnej báze prináša pravdivé informácie o budúcich telefónoch z dielní rôznych výrobcov. Veľakrát pritom zverejňuje oficiálne promo materiály k zariadeniam, ktoré ešte ani neboli oznámené. Tak to je aj v prípade phabletu Samsung Galaxy Note7, ku ktorého predstaveniu dôjde začiatkom augusta. Na druhú stranu, v prípade uvádzaného dátumu oznámenia nových iPhonov môže ísť pokojne o predpoveď postavenú na dátumoch predošlých oznámení. Oznámenia predošlých pár generácií sa totiž konali práve v rozmedzí od 9. do 12. septembra.

https://twitter.com/evleaks/status/756708040150249472

Blass tiež na svojom Twitteri uverejnil kódové označenia nových telefónov. Apple sa podľa tejto správy rozhodol upustiť od tradičných trojmiestnych označení a začal používať názvy lokalít, podobne ako to robí v prípade svojich operačných systémov. Nové iPhony, na ktorých Apple pracuje, tak nesú kódové označenia Sonora a Dos Palos. Prvý názov je zároveň názvom jedného štátu Mexika, kým ten druhý je názvom menšieho mestečka v Kalifornii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.