Disney Infinity končí, od budúceho roka si už hru na Apple TV nezahráte

Disney Infinity

Apple TV prichádza o jednu zo svojich launchových hier. Disney totiž oznámil koniec služieb Disney Infinity pre tvOS a ďalšie platformy, na ktorých je hra dostupná. Hra totiž vyšla aj na iOS, Android, Windows a aj na herné konzoly.

Odstavenie Disney Infinity 2.0 prichádza v troch vlnách. V prvej vlne došlo k odstráneniu niektorých in-app nákupov pre iOS a Apple TV, takže hráči už nebudú mať možnosť rozširovať hru o nový obsah. Stáva sa tak len krátko po uvedení nových postáv z filmov Alice: Through the Looking GlassFinding Dory.

Druhá vlna, naplánovaná na 30. septembra, so sebou prinesie ukončenie služby pre iOS, Android, Kindle Fire a PC. Od toho dňa sa hra nebude dať stiahnuť cez App Store a jemu podobné obchody a taktiež budú vypnuté online služby a komunitné funkcie.

Tretia, posledná vlna je naplánovaná na 3. marec 2017, kedy dôjde k úplnému zániku hry. V ten deň totiž dôjde k vypnutiu verzií pre Apple TV a Windows 8/10 a teda hru už po tomto dátume nebude možné hrať. Zánik sa týka Disney Infinity 2.0 aj 3.0. Hra ostane fungovať v offline režime jedine na konzolách, kde tiež budú môcť používať figurky a sady, ktoré si k hre kúpili behom minulých rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.