Charlie Rose zverejnil rozsiahle interview s Jonym Iveom [Video]

Minulý december sa novinár Charlie Rose dostal do zákulisia Applu a vo svojej relácií 60 Minutes vyspovedal jej popredné osobnosti, vrátane Tima Cooka a Jonyho Ivea.

Rose teraz zverejnil ďalšie video, v ktorom sa s Ivom baví o viacerých témach, vrátane úlohy dizajnu v spoločnosti, vzťahu so Steveom Jobsom a kvalitách, ktoré z Applu robia Apple.

“Myslím, že som z časti umelec, z časti dizajnér, z časti inžinier, z časti staviteľ a z časti remeselník. Ale vo všetkých týchto oblastiach som otvorený situácii, keď sa v niečom mýlim a obvykle som prvou osobou, ktorá sa prihlási, keď je niečo o čom som si myslel, že bude dobré, nakoniec otrasné.”

Jony sa v rozhovore taktiež podelil o to, ako so Steveom Jobsom nakupovali v Taliansku, kde si uvedomil, do akej miery majú podobné vnímanie dizajnových kvalít. Vyjadril sa taktiež, že jeho motivácia v Appli nikdy nie je finančná a namiesto toho sa snaží vytvoriť najkvalitnejší produkt. “Našou prácou nie je zarábať pre Apple peniaze. Našou prácou je tvoriť najlepšie produkty, aké môžeme.” dodáva.

Celý 35-minútový rozhovor si môžete pozrieť ako rip na YouTube, alebo v HD kvalite na stránke Hulu (na OS X vyžaduje Flash Player).

https://www.youtube.com/watch?v=CrPS4ca1tgg

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.