AT&T predstavuje funkciu “Stream Saver”

AT&T dnes predstavila svoju novú funkciu s názvom “Stream Saver”.

Jedná sa o službu zdarma, ktorá šetrí dáta zákazníkom pri prezeraní alebo sťahovaní videí.  Stream Saver napodobňuje funkciu Binge On od T-Mobile tým, že automaticky streamuje video v kvalite 480p alebo prehráva video v štandardnej kvalite namiesto vo vysokom rozlíšení. Stream Saver je voliteľná funkcia čo znamená, že si funkciu môžete ľubovoľne zapínať a vypínať za pomoci myAT&T alebo Premier pre podnikateľov. Podľa AT&T, nie je služba Stream Saver žiadny spôsobom spoplatnená.

Avšak aj keď všetci poskytovatelia video streamov poskytujú voliteľnú kvalitu videa, Stream Saver od AT&T nebude schopná zmeniť nastavenia niektorých streamov, keďže niektorí poskytovatelia nepodporujú funkciu vynútenej zmeny. Myslíme si, že toto malé mínus je nič oproti tomu, koľko dát vám môže táto funkcia ušetriť.

Stream Saver nie je viazaný na žiadneho partnera. To znamená, že prepínanie do nízkej kvality videa bude možné na každom videu. Avšak Binge On síce ponúka túto službu tiež zadarmo, avšak iba u svojich partnerov ako je YouTube, Amazon Video, Netflix, Sling TV, VUDU, HBO NOW, Showtime, Hulu, atď.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.