Apple zverejnil novú reklamu s názvom “Balloons”

Apple dnes zdieľal novú televíznu reklamu na svojom YouTube kanáli, dizajnovanú na predstavenie novej funkcie “Screen Effect” v iOS 10.

V tomto minútu dlhom spote sa vznáša čisto červený balón skrz hory, ponad oceán a hornatý povrch aby dosiahol mesto, kde sa pridá k tisícom ďalším balónom, ktoré sa vznášajú pomedzi ulicami. Nasleduje záber na užívateľa iPhonu, ktorý dostane “narodeninovú” textovú správu, kde balóny naplnia obrazovku aby sprevádzali text. Reklama končí s nápisom “Expresívne správy na iPhone 7. Prakticky mágia”.

https://www.youtube.com/watch?v=XR6JtMIdMuU

Predstavené v iOS 10, Screen Effects sú dizajnované aby zlepšili skúsenosti so správami a spravili ich tým viac emotívne, osobné a zábavné. Screen Effect dočasne upravia výzor aplikácie Správ so celoobrazových animácií, ktoré sú prehrávané popri textových správach. K dispozícií je hneď niekoľko animácií, od balónov a konfiet až po laseri a ohňostroje.

snimka-obrazovky-2016-09-30-o-11-42-50

S určitými kľúčovými slovami ako je napríklad “Congratulations!” alebo “Happy Birthday!” sa Screen Effectcs automaticky spustia, kedykoľvek je relevantná fráza odoslaná užívateľovi, ktorý má taktiež iPhone 7.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.