Apple začal predávať cenovo výhodnejšie Ročné predplatné Apple Music

Apple začal predávať nové, ročné predplatné Apple Music za cenu 99 dolárov. Toto predplatné je v USA cenovo výhodnejšie oproti mesačnému predlžovaniu, ktoré v krajine stojí 9,99 dolárov. Tamojší užívatelia tak ušetria 18% z bežnej ceny.

Po prepočítaní to totiž vychádza, že za jeden mesiac sa takto zaplatí len 8,25 dolára. Ročné predplatné je predávané vo forme gift kupónu, ktorý sa dá zakúpiť v Apple Store a BestBuy vo fyzickej podobe, alebo je možné ho kúpiť digitálne cez Walmart, prípadne cez PayPal. Rovnakú možnosť získali aj obyvatelia Veľkej Británie, kde predplatné stojí 10 libier mesačne a je tak znateľne drahšie oproti iným krajinám. Momentálne nie je jasné, či sa ročné predplatné začne predávať aj v ďalších regiónoch ako je napríklad Slovensko či Česká Republika. U nás totiž Apple Music stojí 5,99€ mesačne. Ročné predplatné by tak mohlo u nás stáť 59,99€.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.