Apple pred predstavením iPhonu 7 zdobí Bill Graham Civic Center

Na Bill Graham Civic Center v San Franciscu, kde Apple túto stredu predstaví iPhone 7 už visia zástavy s logom spoločnosti.

Budovu historického auditória zdobia tradičné čiernobiele zástavy s odhryznutým jablkom, spolu s nápisom Special Event nad vchodom. K nim sa pridáva aj tohtoročná grafika, ktorú sme mohli vidieť už na pozvánkach na udalosť. Rozostrený bokeh záber na svetlá v tvare loga kalifornskej spoločnosti veľmi pravdepodobne naznačujú na vylepšenia týkajúce sa fotoaparátu v nových modeloch.

iPhone 7 dostane vylepšený senzor s optickou stabilizáciu obrazu, no skutočná novinka príde s väčším 5,5″ Plus modelom. Ten bude podľa doterajších únikov obsahovať duálny fotoaparát s dvoma šošovkami, podobne ako nedávna vlajková loď od Huaweiu. Pozrite si zábery vyzdobeného auditória nižšie.

Čo všetko Apple predstaví sa dozvieme už v stredu, 7. septembra o 19:00. Pre aktuálne informácie o odhalených produktoch nezabudnite sledovať náš web MacBlog.sk.

apple-iphone-7-event-vyzdoba1 apple-iphone-7-event-vyzdoba2 apple-iphone-7-event-vyzdoba3 apple-iphone-7-event-vyzdoba4 apple-iphone-7-event-vyzdoba5 apple-iphone-7-event-vyzdoba6 apple-iphone-7-event-vyzdoba7 apple-iphone-7-event-vyzdoba8

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.