Apple Watch 2 by mohli mať až o 35 % väčšiu batériu

Na internet sa dostali zábery údajnej batérie z plánovanej druhej generácie Apple Watch. Výdrž hodiniek na jedno nabitie by pritom mohla predĺžiť až o tretinu.

Konkrétne ide o batériu pre väčší, 42mm model Apple Watch, ktorý v súčasnosti disponuje akumulátorom s kapacitou 246 mAh. Podľa fotografií z čínskeho Weiba by druhá generácia mala dostať kapacitu 334 mAh, čo je nárast o 35,7 %. Či dostane väčšiu batériu aj 38mm model je zatiaľ otázne, momentálne obsahuje kapacitu 205 mAh. Pre porovnanie, aktuálna generácia vo svojej 42mm verzii vydrží približne 18 hodín bežného používania.

Apple Watch 2 batéria

Legitimitu fotiek sa ako obvykle nedá potvrdiť, na väčšie batérie pre hodinky od Applu však naznačoval už aj známy analytik Ming-Chi Kuo. Apple Watch 2 by mali podľa neho na trh prísť na jeseň. Okrem lepšej výdrže by mali dostať aj rýchlejší procesor, GPS, barometer a zvýšenú odolnosť voči vode. Vieme tiež, že Apple pracuje aj na modeli so samostatným mobilným pripojením, ten však tento rok určite neuvidíme. LTE čip, ktorý by hodinky oslobodil od spárovaného iPhonu, sa kvôli komplikovanému vývoju zrejme podarí dostať na trh najskôr až budúci rok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.