Tenšie Apple Watch 2 by mohli byť predstavené už na júnovej WWDC

Je to už rok, čo bol spustený predaj hodiniek Apple Watch a vyše pol roka odkedy boli predstavené. Vynárajú sa preto otázky, kedy a či vôbec je na horizonte nová generácia. Analytik z Wall Street si myslí, že už čoskoro.

Analytik Brain White z firmy Drexel Hamilton je momentálne na obchádzke čínskych dodávateľov a podľa jemu dostupných informácií tvrdí, že iPhone 7 Plus s duálnym fotoaparátom by mal vojsť do výroby niekedy v priebehu júla.

Taktiež predpovedá, že nová generácia Apple Watch by mohla byť o 20 až 40 % tenšia ako jej predchodca. Pôvodne sa hovorilo o jej predstavení na marcovom “Let us loop you in” evente, no tieto dohady sa nakoniec nenaplnili. White uvádza, že Apple Watch 2 nebude debutovať ani po boku iPhonu 7 v septembri. Jej predstavenie je zatiaľ údajne naplánované na konferenciu WWDC, ktorá by sa mala konať niekedy v rozpätí 13. až 17. júna.

O Apple Watch 2 toho okrem tenšieho tela zatiaľ veľa nevieme. Hovorí sa však o pridaní FaceTime kamery a vylepšenej podpore Wi-Fi.

Apple Watch 2 by mohli vyjsť v júni 2016

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.