Apple vydal tvOS 10.1 beta 4

Apple dnes zverejnil štvrtú betu nadchádzajúcej aktualizácie tvOS 10.1 pre developerov na testovacie účely. 

Táto aktualizácia je dizajnovaná pre štvrtú generáciu Apple TV a môže byť stiahnutá pomocou pripojenia Apple TV k počítaču alebo za pomoci USB-C do USB-A káblu. Samozrejme je nutné mať registrovaný developerský účet. Po inštalácií beta profilu bude aktualizácia dostupná pomocou over the air technológie.

tvos-10-1-beta-800x500

Mnoho užívateľov už netrpezlivo čaká na sprístupnenie funkcie Single Sign-On, ktorá užívateľom umožní prihlásiť sa s ich prihlasovacími údajmi od káblovky a pozerať všetky dostupné, online káblové stanice. Single Sign-On zatiaľ podporuje DirecTV, Dish, GVTC Communications, Hotwire a Sling TV.

atv_tv_provider_1-800x420

Krátko po vydaní tretej bety odomkol Apple novú “TV” aplikácia, ktorá je dizajnovaná na to, aby uľahčila užívateľom objaviť nový obsah skrz tony televíznych a filmových aplikácií, ktoré sú dostupné. Jedná sa o niečo ako televízneho sprievodcu od Apple. Ponúka vlastný obchod, odporúčaný obsah a synchronizáciu všetkých zariadení.

dsc00206

Ľudia, ktorí nie sú moc stotožnený s tvOS 10, táto aktualizácia prináša funkcie ako vylepšené vyhľadávanie, rozšíreného asistenta Siri, dark mód, funkciu Continuity (písanie textu za pomoci iPhonu), automatické sťahovanie aplikácií, rýchlejší prístup k online televíziám a mnoho ďalšieho.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.