Apple TV: Nimbus Wireless Gaming Controller

Na Apple TV štvrtej generácie sa dá robiť mnoho vecí. Jednou z nich je aj hranie hier.

Avšak SteelSeries Nimbus Wireless Gaming Controller posúva hranice hrania hier na Apple TV na úplne novú úroveň. Stačí aby mala hra podporu pre herný ovládač a zábava sa môže začať. Žiadne káble a pripájanie. Všetko ide bezdrôtovo. Stačí pripojiť, sadnúť si na gauč a už sa iba oddať hraniu.

40 hodín hrania na jedno plné nabitie je podľa nás dostačujúce. Dokonca na to ani netreba samostatný kábel. Tento ovládač sa dobíja pomocou Lightning konektora, ktorým sa nabíja aj iPhone. LED oznámenia a tlakovo citlivé tlačidlá sa postarajú o presnejšie ovládanie a skvelý zážitok z hry.

Okrem vyššie uvedených vlastností, môžeme podotknúť aj ľavú a pravú analógovú spúšť v štýle, ako majú konzolové ovládače, farebne odlíšené akčné tlačidlá a a ergonomický ovládač plnej veľkosti. Na ovládači sa nachádza aj tlačidlo Menu, ktoré umožní úplne ovládanie Apple TV, tak ako to má na starosti Apple Remote. Spoločnosť Apple tento ovládač odporúča pre plnohodnotné ovládanie hier na novej Apple TV a na iPhone, iPade alebo iPode Touch. Cena tohto skvelého herného pomocníka je stanovená na 59€.

Technické špecifikácie:

  • Bluetooth 4.1 kompatibilný aj s technológiou Bluetooth 4.0
  • Lightning konektor pre napájanie
  • Lítium-ionová batéria
  • Výška: 6,32 cm
  • Dĺžka: 11 cm
  • Šírka: 15 cm
  • Hmotnosť zariadenia: 242 g

Prvenstvom v dostupnosti tohto herného ovládač sa môže pýšiť iStores. Perfektne sa bude hodiť majiteľom k novinke na Apple TV, hre Minecraft. Ovládač si môžete zadovážiť na tomto odkaze.

Nimbus Wireless Gaming Controller je skvelý tip na vianočný darček pre majiteľa Apple TV. Pridáva sa tak do nášho zoznamu tipov na vianočné darčeky pre majiteľa Apple TV.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.