Apple na svojich stránkach zdieľa fotografie prvých majiteľov iPhonu 7

Ako už vieme, dnes začal na celom svete predaj iPhonu 7 a Apple Watch 2.

apple-launch-2-800x490

Apple začal zbierať fotky zo svojich predajní a uverejňovať ich na svojich webových stránkach. Generálny riaditeľ Tim Cook zdieľal tweet, v ktorom oznamuje, že iPhone 7 a Apple Watch 2 sú konečne tu a zákazníci si ich môžu zakúpiť. Vďaka časovým rozdielom sa na internete už včera objavilo zopár rozbaľovacích videí od zákazníkov z Nového Zélandu, ktorí dostali svoje zariadenie už včera vďaka predobjednávke. V Apple obchode v Sydney čakala skupinka študentov dlhú radu na iPhone 7. Čakanie sa im vyplatilo, keďže odišli každý s dvoma verziami iPhonu 7 a 100 dolárovou darčekovou poukážkou.

 

Avšak Apple Watch 2 sa takého rozruchu ako iPhone 7 nedočkali. Toto zariadenie si predobjednalo iba zopár ľudí. Následne sa dozvedeli z Best Buy, že ich objednávka bude mať takmer dva týždne oneskorenie. Takúto správu sa dozvedelo aj zopár nešťastných zákazníkov, ktorí si predobjednali iPhone 7 z Best Buy. Ako kompenzáciu dostali 50 dolárové poukážky na nákup ďalších Apple Watch a 100 dolárové poukážky na nákup ďalších iPhonov 7 z Best Buy.

apple-launch-1-800x537

Predobjednané zariadenia by mali doraziť dnes ku svojim novým majiteľom v priebehu celého dňa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.