Apple stiahol aktualizáciu iOS 9.3.2

Viac a viac prípadov softvérovej chyby s iOS 9.3.2, ktorá sa prejavuje na iPadoch, donútila spoločnosť Apple stiahnuť túto aktualizáciu a nahradiť ju iOS 9.3.1 a zároveň ju označiť (9.3.1) za najaktuálnejšiu.

brickedipad

Krátko po vydaní aktualizácie iOS 9.3.2, začal portál MacRumors dostávať informácie a oznámenia od užívateľov, že nový update od Apple spôsobuje po aktualizácií zariadenia chybu 56 na niektorých iPadoch Pro 9.7″. Našťastie nie všetky tieto zariadenia sa s touto chybou stretli. Avšak tie zariadenia, ktorých sa táto chyba týka sa po aktualizácií stali nepoužiteľnými. Chybová správa inštruovala užívateľov aby pripojili svoje zariadenia k iTunes pre obnovu ale ani obnova zariadeniam nepomohla. Podľa neskorších správ sme sa dozvedeli, že Apple vymieňal iPady, ktoré boli poškodené a to ako ako jediné a najrýchlejšie riešenie, ktoré bolo k dispozícií. Apple už oznámilo, že sa začalo problémom zaoberať, ale nepodalo žiadne bližšie informácie ohľadne chyby, ktorá spôsobuje danú komplikáciu. Aktualizácia iOS 9.3.2 ostane neprístupná, dokým spoločnosť nenájde riešenie chyby.

ios-9.3.2

Spoločnosť Apple následne odoslala správu portálu iMore, v ktorej tvrdí, že na oprave problému pracuje.

Pracujeme na oprave chyby, ktorá postihla iba malý počet zariadení iPad Pro ale má za následok neschopnosť ďalšieho používania zariadenia. O každej novej skutočnosti budeme informovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.