Apple si prenajal budovu neďaleko miesta vývoju projektu Apple Car

Apple rozšíril svoje nehnuteľnosti v Sunnyvale v Kalifornii o prenájom 96,000 štvorcových metrov. Táto priemyselná nehnuteľnosť pôvodne slúžila ako baliareň pre spoločnosť Pepsi. Touto správou nás informoval The Silicon Valley Business Journal. Spoločnosť Apple podpísala zmluvu v novembri tohto roku, ale podľa podrobností o prenájme, ktorá sa ešte len teraz dostala na povrch, nie je známe, ako dlho pôsobí Apple na tomto mieste.

sunnyvalepepsiplant

Túto správu o prenájme oznamujeme preto, lebo podľa správ by mala byť spojená s vývojom tajného automobilového projektu spoločnosti Apple. Je známe, že Apple si prenajíma väčší počet kancelárií v siedmych budovách v North Wolfe RoadCentral Expressway v Sunnyvale. Taktiež je podľa správ jedna z budov vedúcou a zastrešujúcou časťou vývoja automobilu.

apple-factory

960 Kifer Road, kde je pôvodný baliaci areál spoločnosti Pepsi je iba menej ako jednu míľu od vyššie spomínaných siedmych budov v prenájme Applu. Podľa správ od The Silicon Valley Business Journal, nie je známe na čo budú priestory použité. Ale vie sa, že sa jedná o sklad, ktorý má rozlohu piatich akrov a taktiež disponuje nakladacími rampami pre nákladné vozidlá.

winningappleconceptcar1-800x450

Povráva sa, že Apple bude naberať stovky nových zamestnancov, aby pracovali na projekte automobilu, čo by taktiež mohlo vysvetľovať rýchle rozširovanie skladovacieho priestoru. Apple taktiež kúpil aj mnoho priestorov v San Jose, do ktorého patrí aj 86 akrová pôda, na ktorej by sa mohol postaviť kampus.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.