Apple sa opäť dostal do súdneho sporu

Obyvateľ Pensylvánie, Samuel Lit zasiahol spoločnosť Apple ďalšou žalobou. Tentokrát je spoločnosť Apple súdená za patent pohyblivej prezentácie na svojej hlavnej webovej stránke. 

Snímka obrazovky 2016-07-08 o 9.55.37

Samuel Lit vlastní patent No. 8,793,330, ktorý je definovaný ako “systém a metóda pre zobrazovanie grafiky, umenia, textu, animácie, videa a iného obsahu”. Taktiež je tento patent popisovaný ako trojdimenzový prezentačný systém, ktorý dokáže cyklovať v určitom ráme a za určitej rýchlosti a tým pádom vyzerá tak ako kolotoč.

guim_carousel

Súdny proces tvrdí, že stránka spoločnosti Apple, ktorá ma tento systém kolotočovej prezentácie na svojej hlavnej stránke, ukradol jeden alebo dokonca všetky aspekty patentu Samuela Lita. Niektorí dokonca veria, že Apple ukradol aj patent “systému pre zobrazovanie obsahu”. Taktiež by mal byť kradnutý aj display engine, ktorý dodáva kolotočovej prezentácií obsah keď je na stránke. Aby toho nebolo málo, tak kradnutý by mal byť aj systém databáze, ktorý ukazuje koľko užívateľov si kúpilo produkt po kliknutí na kolotočovú prezentáciu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.