Apple prechádza na ekologické papierové tašky

Keď si zákazník kúpi produkt od Apple v kamennej predajni, je zabalený v bielej igelitovej taške s logom spoločnosti Apple. Taška by sa mala stať ikonickou súčasťou skúsenosti zákazníka s Apple.

23

Neskoršie v tomto mesiaci, Apple predstavil zmeny, ktoré plánuje vo svojej politike tašiek, kedy namiesto igelitových tašiek použije viac ekologické, papierové tašky. Apple plánuje vymeniť igelitové tašky za papierové, ktoré budú z 80% recyklovateľné. Podľa Apple táto zmena má za úlohu “zanechať lepší svet ako sme ho našli”. Spoločnosť informovala svojich zamestnancov o tejto zmene pomocou oznamu, ktorý zdieľal 9to5Mac.

Apple-Plastic-Bag

 

Rozhodli sme sa, že zanecháme svet lepší ako sme ho našli. Jednou taškou. Takže 15. apríla vymeníme igelitové tašky za papierové, ktoré sú z 80% z recyklovateľných materiálov. Tašky budú vo veľkosti stredné a veľké. Keď si zákazník kúpi produkt spýtajte sa, či potrebuje aj tašku. Môžu sa rozhodnúť, že nechcú. Ale môžete im povedať aby boli viac environmentalistický.

Ak máte ešte zásoby igelitových tašiek, miňte ich skôr, ako dostanete nové, papierové.

GROUPS OF FORIEGN MEN AFTER QUEUEING ALL NIGHT AT WESTFIELD SHOPPING CENTRE TODAY PICTURE JEREMY SELWYN 16/03/2012

Tým, že sa spoločnosť Apple rozhodla zamerať sa na recykláciu a čistú energiu, rozhodnutie spoločnosti o prechode na papierové tašky nie je teda žiadnym prekvapením.  Apple sa taktiež zameral na zmenšenie obalov pre svoje produkty od iPhonov po Macy. Dizajn nových tašiek zatiaľ nie je žiadny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.