Apple pracuje na novej zatiaľ nepomenovanej aplikácií (Časť 2.)

Apple pracuje nie len na novej zatiaľ nepomenovanej sociálnej video aplikácií, no podľa fám sa zaoberá aj novými sociálne založenými funkciami pre iOS. 

social-media-mobile-apps-ss-1920-800x450

Jedna z navrhovaných aplikácií by mala zahŕňať funkciu konsolidácie každej komunikácie medzi užívateľom a konkrétnym kontaktom. To znamená, že dvaja priatelia by mali byť schopný vidieť všetky textové správy, e-maily a interakcie na sociálnych sieťach medzi sebou v jednom okne.

Ohľadne týchto aplikácií nemáme žiadne bližšie informácie. Môžeme teda iba hádať, čo si pre nás spoločnosť Apple pripravuje zo softvérového hľadiska. Tím spoločnosti Apple, ktorý ma na starosti pridávanie bezpečnostných prvkov do iOS rozhodne, ktoré a či vôbec nejaké nové bezpečnostné opatrenia získa ďalšia verzia iOS. Nevieme teda, či tajomná video aplikácia uzrie svetlo sveta v ďalšom iOS, keďže vývojársky tím sa môže rozhodnúť aplikáciu odstrániť z iOS aj deň pred vydaním.

Muenster, Germany - March 30, 2013: A close up of an Apple iPhone 5 screen showing the App Store and various social media apps, including Google plus, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn and foursquare.

Je pekné vidieť, že spoločnosť ako Apple pracuje na vlastnej sociálnej aplikácií namiesto toho, aby len vytárala hardvér na ktorom si ľudia pozerajú aplikácie tretích strán. Možno sa nové sociálne aplikácie od spoločnosti Apple stanú vážnym rivalom pre Facebook či Instagram.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.