Apple plánuje priniesť revolučné E-Ink klávesnice do svojich počítačov už v roku 2018

Ďalšie inovácie Applu sa budú niesť v duchu klávesníc. Už tento rok by mal Apple predstaviť MacBook Pro s OLED panelom miesto funkčných kláves. Dotykový panel by mal niekoľko výhod, najmä by sa vedeli jeho funkcie meniť v závislosti od programu. Ale tým to nekončí.

O niečo neskôr sa objavila správa, že sa Apple začal hlboko zaujímať o e-ink klávesnice vytvorené startupom Sonder Design, ktorý spadá pod Foxconn. Objavili sa preto správy, že ďalšia Magic Keyboard bude skutočne magická, pretože bude môcť meniť vzhľad kláves. Wall Street Journal teraz vyhlásil, že spoločnosť plánuje uviesť túto technológiu už v roku 2018 a rozbehnúť to hneď vo veľkom štýle. Špeciálnu klávesnicu by sme mali vidieť na MacBookoch, ale aj v balení iMacu. Klávesnica bude prispôsobená tak, že by vedela zobrazovať zahraničné znaky, špeciálne príkazové funkcie alebo aj smajlíky Emoji, ktorým sa Apple v poslednej dobe celkom dosť venoval.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.