Apple oživil svoj päťročný účet na Twitteri

Len pár dní pred očakávaným iPhone eventom začal byť Apple aktívny na Twitteri. Oživil svoj starý účet založený v septembri 2011.

Overený Twitter účet s názvom @apple včera dostal profilovku v podobe loga spoločnosti a taktiež grafiku známu z pozvánok na stredajší event. Vzápätí raketovou rýchlosťou narástol počet followerov a v súčasnosti ich má účet už vyše 250 tisíc.

Nie je známe, ako bude Apple svoj Twitter využívať, no vzhľadom na načasovanie pôjde zrejme o novinky o novo predstavených produktoch, či útržky z keynote. Ide síce o prvú aktivitu oficiálneho kanála, spoločnosť však už má so sociálnymi sieťami nejakú tu skúsenosti. Už nejakú dobu na Twitteri figurujú stránky pre iTunes, App StoreApple Music a ďalšie, nedávno sa k nim pridali aj účty Apple SupportApple News, či dokonca iBooks na Instagrame.

Prvým tweetom Applu je pripomienka eventu 7. septembra, no na časovej osi účtu ju nenájdete. Retweetnutím príspevku by ste však mali podľa všetkého v čase konania eventu dostať pripomienku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.