Apple oslavuje Deň Zeme novou reklamou

Apple vydal úplne novú reklamu s názvom “Renewable Energy” (z angl. obnoviteľná energia), ktorej dej sa odohráva výlučne v aplikácií Správy. Táto reklama sa zameriava na vysvetlenie ako 100% obnoviteľná energia v dátových centrách Apple umožňuje vám a vaším priateľov posielať si a užívať textové správy. 

Reklama poukazuje na technológiu iMessage, ktorá je environmentálne priateľská a že užívatelia, preukazujú zemi “trocha lásky” tým, že využívajú službu iMessage. Reklama sa končí zeleným logom Dňa Zeme. A dorazila práve včas, keďže 22. apríla sa oslavuje Deň Zeme. V roku 2013, nám spoločnosť Apple oznámila, že jej dátové centrá sú poháňané 100% ekologickou elektrickou energiou a sú teda environmentálne priateľské. 93% celosvetových dátových centier Apple sú poháňané obnoviteľnými zdrojmi elektrickej energie. Skvelou správou je, že taktiež projekt Apple Campus 2 bude využívať 100% obnoviteľné zdroje elektrickej energie.

9022-466-140421-Earth_Day-2-xl

Spoločnosť Apple Oslavuje Deň Zeme tiež tým, že prezlečie svoje kamenné predajne a zamestnancov do zelenej, environmentálne priateľskej farby. Spoločnosť taktiež prezentuje svoje predajne, využívajúce 100% obnoviteľný zdroj elektrickej energie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.