Apple Music 1.0 je už dostupná pre Android

Apple sa chce podeliť o dokonalý hudobný zážitok aj s majiteľmi iných telefónov, než je iPhone. Práve preto v uplynulých mesiacoch prebiehala otvorená beta Apple Music pre Android a odozva na ňu bola veľká, appku si do svojich telefónov stiahlo cez 5 miliónov ľudí. Hudobná služba však formálne vyšla len v posledných dňoch. Pre Android totiž vyšla Apple Music 1.0.0.

Najnovšia verzia aplikácie so sebou na Android priniesla aj niekoľko užitočných noviniek. Okrem toho, že môžu androiďáci počúvať viac ako 30 miliónov skladieb z katalógu Apple Music, tak update 1.0.0 priniesol nastavenia ekvalizéru a niekoľko opráv chýb. A možno napomáha optimalizovať Android ;)

Každopádne, Apple Music na Androide ponúka už teraz niektoré možnosti, ktoré majú byť dostupné až v iOS 10. Jednou z nich je možnosť nastaviť si veľkosť streamovacej cache, takže viete obmedziť, koľko miesta bude Apple Music na Samsungoch, LG a tak ďalej, zaberať. K ďalším vychytávkam patrí widget, možnosť nastaviť streamovanie skladieb vo vysokej kvalite cez mobilné dáta, ako aj možnosť filtrovať explicitný obsah. Aplikácia ďalej poteší kvalitným spracovaním prostredia, ktoré sa nesie v duchu mixu Androidu a iOS. Nedostatkom je snáď len absencia češtiny a slovenčiny v súčasných verziách. A pre nových majiteľov ponúka bonus v podobe 3 mesiacov zadarmo, podobne ako na iPhone.

Apple Music pre Android si môžete stiahnuť zadarmo v Google PlayApple Music Android FinalApple Music Android Settings

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.