Apple by nám okrem Apple Watch 2 mohol predstaviť aj vylepšenú prvú generáciu Apple Watch

Majitelia Apple Watch sa určite tešia na novú generáciu svojich chytrých hodiniek Apple Watch 2. Čo ale netušia je, že analytik z KGI Securities oznámil aj opätovný príchod prvej avšak vylepšenej generácie Apple Watch.

Okrem očakávaných Apple Watch 2 s GPS, barometrom, väčšou batériou, atď. dnes analytik z KGI Securities, Ming-Chi Kuo oznámil, že sa zároveň dočkáme aj vylepšenej prvej verzie Apple Watch, ktorá bude obsahovať rýchlejšie TSMC procesory a hodiny sa stanú vodeodolnými. Očakávane predstavenie tejto “upgradnutej” verzie je naplánované na druhú polovicu roku 2016.

 

apple watch overview

Ming-Chi Kuo povedal, že vylepšené modely Apple Watch 1 nebudú mať GPS, barometer, alebo akúkoľvek novú funkciu či možnosť, ktorá sa objaví v Apple Watch 2 a taktiež sa nedočkáme ani významného zlepšenia hydroizolácie. Ming-Chi Kuo nám naznačil, že sa vo vylepšenej generácií Apple Watch 1 dočkáme iba postupného vylepšenia vnútorného hardvéru.

apple_watch_faces_3_large

Tento dobre informovaný analytik taktiež predpovedá pád ceny tohto vylepšeného modelu, hneď ako bude vydaná druhá generácia Apple Watch. Kuo zatiaľ neupresnil, či sa s príchodom vylepšenej generácie dočkáme pádu cien existujúceho modelu Apple Watch. Apple znížil cenu svojich Apple Watch Sport už v marci 2016 na 299$ z pôvodnej ceny 349$, ktorú mali v apríli 2015 pri predstavení. Teda zákazníci ušetrili 50$.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.