Na App Store sa objavujú prvé aplikácie pre nový iOS 10

Ešte pred oficiálnym uvoľnením iOS 10 sa na iOS App Store objavujú aplikácie, dizajnované pre tento nový operačný systém a zároveň aj tie pre Messages App Store. 

ios10apps-800x570

Napríklad aplikácia pre Správy, Kameň-Papier-Nožnice, ktorá umožňuje hrať klasickú hru priamo v aplikácií Správy je už práve teraz na App Store. Avšak táto hra sa zatiaľ neobjavuje v Messages App Store, čo znamená, že bude v Messages App Store až po oficiálnom vydaní iOS 10. Ďalšie aplikácie ako napríklad Snappy Browser začínajú byť pomaly taktiež dostupné.

ios-10-wide-0-0

Za použitia Messages App Store, sú užívatelia schopný stiahnuť si množstvo balíčkov nálepiek a aplikácií, aby si obohatili svoju prácu s aplikáciou Správy. Nálepky sú používané tak ako emoji s tým rozdielom, že môžu byť animované a uložené na vrchu četových bubliniek, fotiek, atď. Aplikácie budú môcť veci ako napríklad správy o počasí, Safari prehliadač bez nutnosti opustiť aplikáciu a mnoho ďalšieho.

apple_get

iOS 10 ponúka množstvo nových funkcií aj pre vývojárov, vrátane aplikácie Správy. Taktiež sme videli aj nové funkcie v aplikácií Mapy a možnosť spolupráce Siriho a aplikácií tretej strany. Samotné redizajnované funkcie a aplikácie od Apple nie sú všetko. Po dnešnom oficiálnom vydaní iOS 10, sa môžeme tešiť na tony nových aplikácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.