Aplikácie pre ženy – Period Diary (Period, Fertile & Ovulation Tracker)

Každá žena má raz mesačne “svoje dni”. Avšak nie každá sa vie s nimi vždy perfektne vysporiadať alebo si zapamätať kedy jej prídu. Sú tu aj situácie kedy musíme navštíviť špecialistku na naše intímne partie. Po príchode často čelíme otázkam typu, kedy sme “ich” mali úplne po prvý krát, kedy sme “ich” mali naposledy prípadne či boli intenzívnejšie alebo slabšie. No nie vždy si v tomto životnom zhone všetko zapamätáme. A preto si môžeme zaobstarať do nášho smartfónu šikovnú aplikáciu z App Store, ktorá nám to uľahčí.

2

Táto aplikácia nám umožňuje zapisovať si všetko o našich dňoch, napríklad kedy nám začali, kedy skončili, či sme “ich” zniesli alebo naopak nie. Taktiež nám táto aplikácia umožňuje zapísať si, či sa nám náhodou nevyskytli akékoľvek komplikácie.

3.screen568x568 (1)

Skvelé je, že táto aplikácia je pestrá a navrhnutá akoby vyšitá na mieru pre ženy. Funkcie tejto aplikácie sú:

  • zaznamenávanie si dní zvýraznenými štvorčekmi
  • žltou kvetinkou sa označia ovulačné dni po skončení menštruácie
  • fialovou kvetinkou sa označuje vrcholenie ovulácie
  • a naše nálady v určitý deň ako napríklad hnev, šťastie, prípadne potreby ako hlad a podobne sú označené mnohými inými kvetinkami

4.screen568x568 (2)

Period diary je aplikácia pre každú ženu, ktorá chce mať prehľad, kontrolu nad sebou a chce si uľahčiť život so svojimi problémovými dňami. Po odskúšaní  som nemala problém svojej lekárke povedať všetky informácie, ktoré potrebovala o mne vedieť. Impozantné bolo to, že som si nemusela všetko pamätať naspamäť. Aplikácia bola užívateľsky priateľská a teda sa s ňou ľahko pracovalo. Za veľmi krátky čas som sa naučila túto aplikáciu požívať. S istotou môžem podotknúť, že budem užívateľkou tejto aplikácie aj naďalej a vrelo ju odporučím každej žene.

Odkaz na stiahnutie aplikácie tu.

Cena: Zdarma

Verzia iOS: 4.3 alebo novší

Dostupnosť: Slovenský App Store (Nie je lokalizácia v slovenskom jazyku)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.