AirPods majú byť uvedené do predaja už v decembri

Od kedy Apple posunul vydanie nových AirPods z októbra so slovami “potrebujú ešte chvíľu čas pred tým, ako budú pripravené pre zákazníkov”, sa na internete šíri mnoho fám a chýr, kedy budú reálne tieto nové bezdrôtové slúchadlá uvedené do predaja.

apple-airpods

Najnovšie informácie z výskumných poznámok investičnej banky Barclays, uvádzajú informáciu, že “AirPody by mali prísť do predaja v decembri”. To znamená, že by sa tieto slúchadlá mali objaviť na predajných pultoch počas posledných nákupných týždňov pred sviatkami. Stále nie je vylúčená alternatíva uvedenia slúchadiel až v januári 2017 alebo ešte neskôr.

airpods_wireless_large_2x

Barclays taktiež uvádzali, že počiatočná produkcia bude “rozprávkovo nízka”, teda do predaja pôjde od 10 miliónov do 15 miliónov kusov AirPodov. V závislosti na dopyte môžu obmedzené zásoby viesť k scenáru, kedy budú slúchadlá pri počiatočnom záujme veľmi rýchlo vypredané. To by malo taktiež za následok zvyšujúcu sa dobu doručenia tak, ako tomu bolo pri uvedení iPhonu.

airpods_iphone_7_watch_macbook_devices_large_2x

Ešte tento týždeň sme sa dopočuli o zamestnancovi Apple, ktorý zákazníkovi tvrdil, že AirPody budú dostupné už 17. novembra. Zdá sa, že zamestnanec podal nepresné informácie, keďže sa AirPody na stránkach Apple označujú stále ako “coming soon” (onedlho) a “currently unavailable” (dočasne nedostupné).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.