Ruské úrady potvrdili, že Apple predstaví tri nové MacBooky

Hoci to môže trochu znieť ako proruská propaganda, tentoraz majú fanúšikovia Applu naozaj za čo ďakovať Rusku. V databázach tamojšieho patentového úradu sa objavili nové ochranné známky, ktoré potvrdzujú, že Apple tento týždeň predstaví tri MacBooky.

V databázach možno nájsť žiadosť Applu o registrovanie modelových čísel A1706, A1707 a A1708, pričom všetky z nich prezentujú modelové čísla pre prenosné počítače. Keďže Apple ešte nepredstavil žiadne počítače s týmito modelovými číslami, znamená to jedine, že Apple plánuje tieto tri prístroje predstaviť už vo štvrtok. S číslom Tri sa zároveň pohrával renomovaný analytik Ming-Chi Kuo, ktorý vyhlásil, že Apple predstaví dva nové MacBooky Pro a nový 13″ MacBook. Ten by mal zrejme vytlačiť dnešný 13″ MacBook Air. Po jeho boku by tiež Apple mal zrušiť 11″ Air.

Čo sa týka legitímnosti, ruské úrady už dávnejšie potvrdili iPhone 7 a dva nové typy Apple Watch (Series 1 a Series 2). Spoločnosť Apple, podobne ako mnohé zahraničné, musia v Rusku predbežne poskytnúť úradom informácie o pripravovaných produktoch predtým, ako ich uvedú na trh. Dôvod je aj ten, že Rusko vyžaduje informácie o šifrovaní a kryptovaní dát, ktoré sa v takýchto zariadeniach využíva.

macbooky

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.