Akcia: Tieto 3 iOS aplikácie sú teraz zadarmo

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Say&Go Memo Recorder

quick1 quick2 quick3

Zachyťte svoje myšlienky krátkym zvukovým záznamom cez aplikáciu Say&Go Memo Recorder. Aplikácia umožňuje nahrávať 4 až 75 sekundové krátke záznamy, ktoré môžete dopĺňať o pripomienky. Nahrávky je možné automaticky zdieľať cez DropBox, Evernote a e-mail. Aplikácia je k dispozícii aj pre Apple Watch.

Pretým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Stand O’Food

food2  food3

Precvičte si časový manažment so zábavnou hrou. Vašou úlohou bude naŕkmiť hladné krky zákazníkov reštaurácie a vyhnúť sa tak ich nespokojnosti s vašimi službami. Môže to znieť jednoducho, no spraviť 80 rôznych typov sendvičov vo vyše 100 leveloch hry v obmedzenom čase úplne ľahké nie je.

Predtým za 2,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Commander Compass

kompas1 kompas2 kopmas3

Sada nástrojov pre navigáciu vhodná pre všetkych dobrodruhov. Či už ste mestský turista alebo máte radi dobrodružné túry v prírode, Commander Compass vám na nich pomôže. Obsahuje mapu, kompas, GPS prijímač, gyrokompas, rýchlomer, výškomer a podobne.

Predtým za 3,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.