Zaznamenávanie vašej aktivity nemusí stáť stovky eur

Veľkým hitom dnešnej doby sú rôzne fitness náramky a príslušenstvo, ktorého úlohou je sledovať, ako žijeme. Presnejšie, zaznamenávajú koľko máme pohybu, ako spíme, a mali by nás dokázať viesť k zdravšiemu životnému štýlu. Fitness funkcie sú kľúčové aj pre Apple Watch, no ak na sledovanie vášho životného štýlu nechcete minúť stovky eur, existujú aj lacnejšie alternatívy. Misfit teraz predstavili inteligentné tlačidlo a fitness príslušenstvo Flash Link, ktoré stojí len 20 dolárov.

flashlink

Zaznamenáva spálené kalórie, prejdenú vzdialenosť, počet krokov, kvalitu a dĺžku spánku. Okrem toho je vodeodolný, ponúka aj minimalistické hodinky a nepotrebuje nabíjanie, stačí, keď vymeníte každý pol rok štandardnú plochú batériu. Ďalšou zaujímavou funkciou je inteligentné tlačidlo, s ktorým môžete fotiť selfie, prepínať piesne cez vašu obľúbenú hudobnú službu a podobne. Flash Link je k dispozícii v štyroch farebných prevedeniach, nakupovať môžete cez oficiálny online obchod.

Misfit tiež zlacneli aj drahšie modely Shine a Flash, ktoré sa líšia použitými materiálmi, príslušenstvom a lepšou vodeodolnosťou.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.