Svetlá Philips Hue sa synchronizujú už aj s hrami

Svetlá Philips Hue sú na míle vzdialené od bežných svetiel, ktoré “len svietia”. Vďaka otvorenej platforme majú vývojári možnosť vymýšľať stále nové spôsoby, ako inteligentné svetlá využiť, či už z hľadiska bezpečnosti domácnosti, zábavy alebo vytvorenia tej správnej atmosféry. Philips najnovšie oznámil spoluprácu s Frima Studio, ktorej výsledkom je synchronizácia svetiel s hrou Chariot pre Xbox One. Ide o “skákačku” s podporou spolupráce dvoch hráčov, ktorá teraz pri spojení s Philips Hue osvetlí celú izbu v súlade so scénami v hre, čo by malo ešte viac umocniť jej atmosféru. Napríklad, keď na vás zaútočia, svetlá budú blikať na červeno, keď v hre kvitnú kvety, ich farby budú po celej izbe. Prakticky všetko, čo sa deje na obrazovke, sa v reálnom čase odzrkadlí aj na osvetlení v izbe.

Philips ďalej rozširuje spoluprácu so službou Syfy, vďaka čomu si diváci budú môcť vychutnať premiéru filmu Sharknado 3: Oh Hell No!, ktorá je naplánovaná na 22. júla, aj so svetelnými efektmi. Stačí mať nainštalovanú iOS aplikáciu Syfy Sync, ktorá podľa zvuku z televízie zladí svetlá s aktuálnou scénou vo filme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.