Zadarma – nová VoIP aplikácia spraví z vášho iPhonu virtuálnu kanceláriu

Projekt Zadarma vytvoril vlastnú VoIP aplikáciu pre iOS, ktorá umožňuje telefonovať a príjmať hovory z čísiel pevnej linky, IP PBX.

V dnešnej dobe má takmer každý používateľ iPhonu aplikáciu pre online telefonovanie, VoIP. Umožňujú telefonovať ostatným používateľom rovnakej aplikácie, a tiež na bežné telefónne čísla. Ponúkajú aj možnosť odosielať a príjmať správy. Nanešťastie, neexistujú takmer žiadne aplikácie umožňujúce príjmať hovory z virtuálnych telefónnych čísiel. Táto funkcia závisí od vlastností iPhonu – systém neponecháva aplikácie na pozadí v pamäti. Spomínané VoIP aplikácie, ktoré stále príjmajú hovory, pracujú na uzatvorených protokoloch a neumožňujú pripojenie k virtuálnym číslam väčšiny svetových miest.

Takže, problém je nasledovný: možnosť príjmať hovory z virtuálnych čísiel na vašom iPhone.

Aplikácia Zadarma ponúka riešenie tohto problému: funguje na štandardnom SIP protokole a umožňuje nielen uskutočňovať hovory, ale taktiež ich príjmať. Pre príjmané hovory môžete byť spojení s virtuálnymi číslami v ľubovoľnej zo 70 krajín sveta alebo používať voľné číslo s rozšíreným vytáčaním.

Okrem odchádzajúcich a prichádzajúcich hovorov dokáže VoIP klient od Zadarma poskytnúť aj ďalšie dôležité funkcie:

  • nahrávanie hovorov,
  • posielanie a príjmanie textových správ alebo SMS,
  • videohovory,
  • pracuje s free cloud PBX.

Čísla pevnej linky vám umožnia otvoriť si virtuálnu kanceláriu kdekoľvek na svete. Váš klient vám bude volať na vaše telefónne číslo a vy môžete príjmať hovory, kdekoľvek ste. Tiež môžete zostať v kontakte s vašimi klientmi pri služobných cestách vďaka tomu, že vám budú volať na vaše číslo pevnej linky.

Zadarma

Free cloud PBX umožňuje ušetriť čas aj peniaze pre zabezpečenie telefónov vo vašej kancelárii. Cloud PBX sa nachádza na serveroch poskytovateľa a nevyžaduje inštaláciu hardvéru v kancelárii klientov. Nastavenie cloud PBX trvá len 5 minút a nevyžaduje žiadne špeciálne znalosti.

Zadarma môžete sťahovať zadarmo z iTunes.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.