Twitter spúšťa novú aplikáciu umožňujúcu streamovať video z iPhonu kdekoľvek ste

Twitter rýchlo využil video službu Periscope, ktorú získal v rámci akvizície v januári, a už vydáva rovnomennú aplikáciu Periscope pre iOS. Táto aplikácia vám umožňuje streamovať živý video prenos z vášho iOS zariadenia kdekoľvek sa nachádzate (samozrejme, bez internetu to nepôjde). Keďže Periscope spadá pod Twitter, stačí si synchronizovať svoje Twitter konto s Periscope a hneď môžete objavovať svet streamovaného videa. V aplikácii sa vám zobrazí zoznam ušitý na mieru vašim preferenciám, a tak by ste tu mali nájsť vždy nejaký zaujímavý prenos.

Twitter prináša okamžité informácie o dianí vo svete vo forme textu, Periscope vo forme živého video penosu

Aj po ukončení vysielania je možné prenosy sledovať ešte 24 hodín až na prípady, keď to používatelia zablokujú. Pri sledovaní streamu môžete oceniť jeho autora srdiečkami, čím vyjadríte, že sa vám stream páči. Čím viac kladných hodnotení stream dostane, tým vyššie poputuje v rebríčku „Most Loved“. Ako už tušíte, Periscope je cielený ako priama konkurencia pre úspešnú aplikáciu Meerkat, pričom práve prehrávanie ukončených streamov by malo byť funkciou, kvôli ktorej uprednostníte Periscope.

Periscope môžete sťahovať zadarmo z App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.