Tim Cook v Nemecku priblížil vodotesnosť Apple Watch a rozšírenie Apple Pay do Európy

Riaditeľ Applu, Tim Cook, sa na svojich cestách zastavil v Nemecku, kde sa stretol s nemeckou kanclérkou Angelou Merkelovou a miestnymi zástupcami Applu. V berlínskom Apple Store pri komunikácii s miestnymi zamestnancami odhalil aj pár drobností o Apple Watch a budúcnosti Apple Pay v Európe. Apple Watch údajne nosí neustále, dokonca aj v sprche. Na základe toho je možné predpokladať, že Apple pracoval na zlepšení vodeodolnosti Apple Watch. Prvé informácie totiž naznačovali, že súvislejšie vystavenie vode Apple Watch nevydržia. Tim Cook taktiež spomenul, že Apple Watch nabíja každú noc, čo je v súlade s predošlými informáciami.

Zdroj: Twitter

Riaditeľ Applu sa vyjadril aj k spusteniu mobilných platieb Apple Pay v Európe. Podľa neho môžeme očakávať spustenie Apple Pay v Európe ešte pred koncom tohto roka. Ako sme vás informovali včera, Visa už tiež v Európe pripravujú pôdu pre Apple Pay v Európe. Tim Cook pokračuje vo svojej ceste a ďalšou destináciou je Izrael, kde sa stretne s bývalým prezidentom Shimonom Peresom a navštívi aj nové kancelárie Apple.

komentáre
  1. Tim Cook sa v Berlíne taktiež vyjadril, že spustenie predaja Apple Watch v apríli nebude obmedzené iba na USA.
    Týmto spôsobom Tim Cook potvrdil aprílové spustenie predaja hodiniek aj v Nemecku s tým, že ostatný svet je v dohľadne. T.z. najprv USA, potom Nemecko a neskôr v apríli ostatné krajiny.
    Do prvej vlny krajín, v ktorých Apple spustili predaj iPhonov a iPadov, boli USA, Kanada, Veľká Británia, Francúzsko, Nemecko, Austrália, Hong Kong, Singapur a Japonsko. Cook však nepotrvrdil, že aprílový predaj Apple Watch sa uskutoční vo všetkých týchto krajinách.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.