Takto budú vyzerať Steve Jobs a Steve Wozniak v pripravovanom filme Steve Jobs

Natáčanie filmu Steve Jobs podľa rovnomenného autorizovaného životopisu je v plnom prúde. Po obrázkoch z príprav filmového štábu v rodnom dome Steva Jobsa tu máme rovno fotografie hercov v hlavných úlohách – Michaela Fassbendera ako Steva Jobsa a Setha Rogena ako Steva Wozniaka. Tie boli zhotovené pri natáčaní scén vo Flint centre v Cupertine. Samotný film by sa mal točiť okolo troch významných okamihov v histórii Apple a Steva Jobsa – predstavenie počítača NeXT, originálneho iMacu a napokon prvého iPodu. Zo známych hercov sa vo filme objavia ešte Kate Winslet ako jedna z pôvodných zamestnankýň Apple, Joanna Hoffman, a Jeff Daniels ako bývalý riaditeľ Apple John Sculley.

Vykompenzuje M. Fassbender menšiu podobnosť lepším hereckým výkonom? Zdroj: MailOnline

Najväčšia pozornosť však bude určite venovaná hlavnej úlohe, ktorú údajne kvôli jej náročnosti odmietlo niekoľko známych hercov ako Leonardo DiCaprio a Christian Bale. Michaela Fassbendera môžete poznať napríklad z filmov X-Men, no podľa mnohých sa na Jobsa veľmi nepodobá. Čakanie na tento film si môžete skrátiť pri filme jOBS (2013). Nemá síce licenciu na autorizovaný životopis Steva Jobsa, no Ashton Kutcher v hlavnej úlohe je mladému Stevovi Jobsovi veľmi podobný.

Steve Jobs a Steve Wozniak v pripravovanom filme

Steva Wozniaka si zahrá Seth Rogen známy najmä z komédií. Zdroj: MailOnline

komentáre
  1. To teda nepodobá, Kutcher bol dost podobný, hlavne v začiatočnej scéne pri predstavovani iPodu. Neveril som však, že sa bude Kutcher vôbec podobať a dokazal to celkom dobre. Tak som dúfal, že aj Fassbender sa trocha preonačí ako Kutcher, avšak teraz keď pozerám, tak som sklamaný. Je od toho míle ďaleko oproti Kutcherovi.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.