Predstaví Apple vo februári farebný iPhone 6c?

Podľa informácií získaných od dodávateľov súčiastok pre Apple, firma plánuje vo februári predstaviť štvorpalcový, farebný iPhone 6c na trh.

Prekvapivý krok by znamenall zmenu v klasickom trende Apple, čiže predstavení nového modelu každý rok v septembri. Naposledy bol takto predstavený iPhone 6s a 6s Plus a teraz je očakávané predstavenie iPhone 7 v roku 2016.

Ak sú čínske zdroje pravdivé, očakávaný príchod iPhone 6c by mal byť presne medzi predstaveniami hlavných modelov iPhone, ktoré býva v septembri. Zariadenie by, podľa zdrojov, malo byť odhalené počas špeciálnej Apple udalosti v januári a hneď po tom by mal nasledovať online predaj a distribúcia do predajní.

TechWeb, čínska stránka, ktorá písala o tejto záležitosti pridáva, že Apple plánuje predávať smartfón iPhone 6c medzi 400 – 500 amerických dolárov za kus. Nakoľko cena je nižšia, iPhone 6c by nemal disponovať 3D Touch displejom.

Aj keď predstavenie nového iPhonu vo februári nie je nemožné, dá sa povedať, že je to veľmi nepravdepodobné. Stratégia Apple je jasná, a teda, predstaviť nový model telefónu v septembri, čo znamená, že sa nový model stíha rozviesť do celého sveta a ustáliť na trhoch ešte pred vianočnými sviatkami. Ak by predstavili nový telefón vo februári, išli by proti vlastnej logike, ktorej sa doposiaľ držia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.