Predajcov Apple čakajú školenia, stanú sa z nich odborníci na módu

Apple prenikne s novými hodinkami do ďalšieho nového segmentu, a tak nechce nechať nič na náhodu. Jeho predajcov preto čakajú intenzívne školenia, v ktorých sa naučia nové predajné techniky a stanú sa z nich aj odborníci na módu. Podľa stránok 9to5Mac začnú školenia v najbližších dvoch týždňoch a ich súčasťou sú aj nasledujúce interné materiály popisujúce rôzne typy zákazníkov a predajné scenáre. Predajcovia Apple by mali byť schopní poradiť vhodný model Apple Watch nie len z hľadiska parametrov, ale aj z hľadiska doplnenia outfitu zákazníka. Okrem rady pri výbere modelu Apple Watch a náramku majú predajcovia lákať zákazníkov na upgrade iPhonu na najnovšiu generáciu, pomáhať pri výbere darčekov a vybudovať si so zákazníkmi vzťah, aby lepšie porozumeli ich potrebám. Na tvorbe predajných techník majú nepochybne svoj podiel skúsenosti popredných osobností reprezantujúcich značky ako Burberry, Yves St. Laurent, Tag Heuer a Louis Vuitton, ktoré Apple prilákal do svojho tímu a zamestnal.

Apple Watch predajné stratégie
komentárov
  1. @kyklop ty si jeden bug sam o sebe… v porovnani s tym co robi microsoft je apple na spici. dizajnovo, technicky, aj co sa do pouzivatelnosti tyka.

    a ked tvoja odpoved bude ze nemam byt kratkozraky a pozerat sa aj na linux, tak ti poviem jedinu vec. nebud kratkozraky a pozeraj sa aj na beznych pouzivatelov.

    0
    0
  2. @placko: nemyslim, ze kyklop mal v umysle porovnavat neporovnatelne. aj pre mna je apple zatial jednoznacna volba. ale to, ze obsahuje ovela viac bugov ako v minulosti, je fakt. myslim, ze apple sa ubera prazvlastnym smerom a uz zdaleka nemam taky prijemny pocit pri pouzivani ich produktov (ovladanie, os design, neprehladnost, redukovanie funkcii v software…) ako v minulosti. a dovolim si tvrdit, ze od roku 92 som ich uz zopar vyskusal.
    ps: pokial ide o beznych pouzivatelov, tak tym je to podla mna jedno. hlavne nech je to lacne. a frikulini, na ktorych sa apple zameral, su mi uplne ukradnuti…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.