Pozrite si prvé fotky z výroby iPhonu 6s

Predstavenie očakávanej novej generácie iPhonu, ktorá by podľa odhadov opäť mala lámať rekordy, sa pomaly, ale isto, blíži. Francúzske stránky Nowhereelse.fr, ktoré majú zdroje údajne priamo u výrobných partnerov Apple zdieľali fotky z výroby predných krytov iPhonu 6s. Súčiastky pre iPhone 6s sú pritom v plnej produkcii a už sú pripravené na odoslanie do tovární, kde sa skladajú do finálneho produktu.

 

iPhone 6s front panelAko je to pri generáciách “s” zvykom, žiadne veľké dizajnové zmeny sa neočakávajú. Na prvý pohľad teda bude iPhone 6s vyzerať rovnako ako iPhone 6, dizajnové zmeny sa môžu týkať skôr vnútorného dizajnu, ktorý by mal zlepšiť usporiadanie, môže používať iné materiály a zvyšovať napríklad pevnosť telefónu. Zdroj však nevedel konkretizovať, či predné kryty iPhonu 6s prinášajú podporu Force Touch. Hromadná výroba iPhonov 6s a 6s Plus by mala začať už tento mesiac.

iphone6sfrontpanel1

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.