OS X El Capitan obsahuje zmienku o 21-palcovom iMacu s Retina displejom

Vývojári objavili v kóde betaverzie OS X El Capitan odkaz na model iMacu, ktorý v súčasnosti ešte oficiálne neexistuje. Podľa zmienky v zdrojovom kóde to vyzerá tak, že Retina iMac s 27-palcovou obrazovkou a vysokým rozlíšením 5K nie je posledným iMacom s Retina displejom. Detailný obraz s vysokým rozlíšením si zrejme už čoskoro budú môcť vychutnať aj zákazníci, ktorí preferujú menšie displeje 21,5-palcových modelov iMacu. Menší iMac by mal ponúknuť displej s rozlíšením 4096 x 2304, teda 4K.

Okrem toho sú v zdrojovom kóde aj zmienky o grafickom akcelerátore Iris Pro 6200, ktorý je súčasťou najnovších procesorov Intel Broadwell. Práve tie by mohli sprevádzať Retina displej v nových 21,5-palcových iMacoch.

Do tretice, kód odkazuje aj na diaľkový ovládač Apple Remote s dotykovou plochou, bluetooth a podporou audia, zrejme kvôli Siri. Tento ovládač by mal sprevádzať budúcu generáciu Apple TV.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.