Na CES 2015 ste si už mohli kúpiť Apple Watch, presnejšie ich čínsku imitáciu

Neslávne známe čínske imitácie sa nezastavia pred ničím. Málokoho preto prekvapí, že aj keď oficiálne nepoznáme ani dátum spustenia predaja Apple Watch, ich čínska imitácia je už v predaji. Na prvý pohľad ju väčšina nerozozná od originálu a ponúkne aj výrazne nižšiu cenu – 27 USD. Na výstave CES 2015 ich predávala čínska spoločnosť Hyperdon pod názvom Smart Watch. Apple Watch napodobňujú nie len vonkajším dizajnom, ale aj samotným rozhraním, ktoré sa čo najviac chce podobať na originál od Apple. Po niekoľkých pokusoch sa redaktorom stránok Mashable podarilo hodinky spárovať cez Bluetooth s iPhonom 6, vďaka čomu mohli cez hodinky telefonovať, prehrávať hudbu alebo dostávať notifikácie v podobe vibrácií, ak im niekto volal. Ich súčasťou sú aj stopky, alarm, krokomer.

Hyperdon Smart Watch – lacná alternatíva pre nedočkavcov. Zdroj: Mashable

komentár
  1. Ale vdaka tomu ich uz apple nemozu zalovat, pretoze boli na trhu skor sa moze stat, ze to dopadne aj opacne, lebo sikmoocko bude chciet zarobit

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?