Evernote ponúka novú aplikáciu Scannable na skenovanie dokumentov

Evernote je známy vďaka svojej službe a doprovodným aplikáciám na uchovávanie a správu textových aj multimediálnych poznámok, zoznamov a podobne. Do portfólia ponúkaných aplikácií teraz pridáva novinku Evernote Scannable, ktorá slúži na skenovanie dokumentov za pomoci mobilných zariadení. Aplikácia za pomoci integrovaného fotoaparátu zariadenia automaticky rozpozná snímaný dokument a postará sa o to, aby ho naskenovala ako bežný skener. To znamená, že ho automaticky oreže, vyrovná, doostrí a zvýši kontrast pre lepšiu kvalitu skenu.

Po naskenovaní môžete dokument uložiť do Evernote, kde bude následne možné vyhľadávať aj v rámci jeho obsahu. Alternatívou je upload na iCloud či zdieľanie cez Airdrop, e-mail či správy. Skenovať môžete aj tabuľu, nalepovacie lístky na poznámky Post-it alebo aj vizitky, ktoré sú následne synchronizované napríklad s LinkedIn profilom a, samozrejme, uložiť ku kontaktom. Univerzálnu aplikáciu pre iPhone/iPad môžete zadarmo sťahovať z App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.