Magic Mouse 2, Magic Keyboard a Magic Trackpad 2 na videu

Nová generácia príslušenstva k Macom sa už dostala do rúk prvým zákazníkom a na internete sa tak začínajú objavovať recenzie a porovnania s predošlými modelmi. YouTuber DetroitBORG prináša dve podrobné videá, na ktorých rozbaľuje a porovnáva novú Magic Mouse 2 a Magic Keyboard s ich staršími verziami.

Magic Mouse ostala prakticky nezmenená, najväčšou zmenou je nabíjací Lightning port na spodku myši, z ktorého však pri nabíjaní trčí kábel a vyzerá tak trochu nemotorne. Myš sa počas nabíjania nedá používať, vďaka rýchlemu nabíjaniu to však nie je problém – za 2 minúty dostaneme dostatok šťavy až na 9 hodín prevádzky. Myš je taktiež omnoho ľahšia ako jej predchodca.

Rovnaké video natočil DetroitBORG aj o novej klávesnici, ktorá je teraz značne ľahšia a tenšia. Klávesnica sa okrem Bluetooth páruje aj jednoduchým zapojením cez Lightning kábel a vďaka väčším klávesám s redizajnovaným mechanizmom sa na nej píše rýchlejšie a presnejšie ako predtým. Video taktiež porovnáva rozloženie a tvar kláves s predošlým modelom.

Kanál Geekanoids okrem klávesnice spravil krátky pohľad aj na nový Magic Trackpad. Ten okrem nového dizajnu prináša omnoho väčšiu sklenenú plochu a okrem podpory pre Force Touch gestá tiež umožňuje klikať na celom jeho povrchu. Batérie v nových zariadeniach by mali podľa Applu vydržať nabité aspoň mesiac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.