iTunes Music Store už neponúka piesne zadarmo

Kto by nemal rád, keď sa niečo rozdáva zadarmo. Ak ste patrili k fanúšikom programu Free on iTunes, zrejme ste si všimli, že Apple už viac ako dva týždne nesprístupnil zadarmo žiadnu novú hudbu. Nie je náhodou, že rovnako dlho je v ostrej prevádzke aj nová služba Apple Music. Práve 30. júna bola cez Free on iTunes sprístupnená posledná pieseň zadarmo, pričom práve od tohto dňa si môžu fanúšikovia z vyše sto krajín vychutnávať všetko čo poskytuje Apple Music.

Budúcnosť hudobného priemyslu tvoria streamovacie služby ako Apple Music, a tak niet divu, že sa zmeny dotknú aj starého modelu predaja cez iTunes Music Store. Apple Music je k dispozícii za 5,99 EUR mesačne, avšak k dispozícii je aj trojmesačná skúšobná doba zadarmo. Inými slovami, namiesto pár pesničiek máte k dispozícii zadarmo hneď milióny skladieb.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.