iOS: Aplikácie pre začínajúcich podnikateľov

Na App Store nájdete veľa aplikácií, ktoré vám môžu pomôcť pri rozbiehaní biznisu. Niektoré sú prispôsobené konkrétnej podnikateľskej oblasti, no nájdete tam aj také, ktoré sú prospešné pre všetkých začínajúcich podnikateľov. Tu je niekoľko z nich.

Business Plan for Enterprenuers Startups

plan1 plan2 plan3

Ak ste na začiatku, ale máte presnú predstavu o svojom podnikaní, ideálne je zostaviť si biznis plán. To vám pomôže nájsť napríklad investorov pre svoj projekt. V aplikácii nájdete vzory podnikateľských plánov, marketingových plánov alebo rozpočtov.

Na stiahnutie zadarmo cez App Store.

MindMeister for iPad

map1 map2 map3

Uvoľnite svoju fantáziu a premýšľajte nad možnosťami, ako svoje podnikanie rozšíriť. Pomocou tvorby myšlienkových máp cez túto aplikáciu môžete zvizualizovať svoje budúce plány. Následne ich môžete zdieľať so svojimi kolegami, ktorí mapy môžu upravovať, dopĺňať a dávať vám spätnú väzbu.

Na stiahnutie zadarmo cez App Store.

Business Card Design

card1 card3 casrd2

Cez aplikáciu si vytvoríte firemnú vizitku priamo cez iPhone alebo iPad. Poskytnuté vzorové vizitky majú niekedy obmedzené funkcie, no umožňujú vám doplniť do šablóny všetky potrebné údaje rýchlo, jednoducho a za málo peňazí.

Na stiahnutie za 0,99 EUR cez App Store.

BizXpenseTracker

bizx3

Každý podnikateľ by mal mať prehľad vo svojich financiách. Či už sú to výdavky na benzín, nájom či stravu, prehľadná evidencia je veľmi dôležitá. Aplikácia umožňuje všetky položky prispôsobiť užívateľovi a dokonca k nim pridávať fotografie. Dokumenty možete exportovať do vášho Macu v rôznych formátoch ako CVS a PDF súbor alebo priamo ukladať na Dropbox.

Na stiahnutie za 5,99 EUR cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.