Fotky Google pre iOS s novou funkciou pre šetrenie miesta

Pred niekoľkými týždňami Google predstavil novú funkciu pre šetrenie miesta cez aplikáciu Fotky Google pre Android. Teraz sa jej už môžu tešiť aj používatelia iOS. 

Fotky Google vám umožňujú nahrávať fotky vysokého rozlíšenia do osobnej foto knižnice zadarmo a takisto pristupovať k daným fotografiám cez mobilné zariadenie. Po novom ale budete môcť jedným klikom na svojom zariadení s iOS uvoľniť miesto a získať viac voľnej kapacity pre ďalšie fotky. Miesto sa uvoľní pomocou novej funkcie, vďaka ktorej sa fotografie a videá, ktoré už raz cez službu boli zálohované, zo zariadenia vymažú a zostanú iba v úložisku Fotky Google.

Po vymazaní zo zariadenia o fotky a videá neprídete, budú stále zálohované a dostupné cez mobilnú aplikáciu alebo webové rozhranie Fotky Google.

Okrem tejto funkcie bola do iOS verzie pridaná aj možnosť jednoduchšieho zdieľania fotografií a videí s priateľmi cez odkaz. Fotky Google po novom umožňujú pozvať priateľov na prezeranie alebo doplnenie albumu, pričom pozvaní užívatelia možu do daného albumu s vašim povolením pridávať ďalšie fotky a videá.

Aplikáciu Fotky Google pre iOS si môžete stiahnuť zadarmo cez App Store.

https://www.youtube.com/watch?v=taxad270uvQ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.