Film o Taylor Swift prichádza exkluzívne do Apple Music

Dokumentárny film o Taylor Swift, 1989 World Tour príde exkluzívne iba do Apple Music a to 20. decembra. Tento výnimočný obsah si budú môcť pozrieť iba predplatitelia služby Apple Music a je príkladom toho, ako chce Apple danú službu využívať.

Dokument o Taylor Swift nebude k dispozícii cez iné kanály, aspoň nie spočiatku. Bude zobrazovať jej život a koncertné turné s mnohými inými veľkými hudobníkmi. Natáčal sa pred 76 tisícami fanúšikov počas jej koncertu na ANZ štadióne v Sydney 28. novembra. V dokumente bude zobrazený celý koncert a zábery zo zákulisia a skúšok spoločne s inými hudobníkmi.

Po odhalení, že Apple nebude umelcov publikujúcich svoju tvorbu na Apple Music prvé 3 mesiace platiť, sa Swift vyjadrila, že to od Apple nie je fér. Stala sa z toho kauza, v ktorej Swift otvorene bojovala zato, aby Apple zmenil svoju politiku. Vyzerá to tak, že spoločnú reč nakoniec našli. Uverejnenie exkluzívneho obsahu pre predplatiteľov je tiež cesta, akou môže Apple i hudobníci svoje umenie speňažiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.