iOS: 4 aplikácie, ktoré sú teraz zadarmo: BlockPath Pro, iOrnament a ďalšie

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

BlockPath Pro

game1 Game2 game3

Puzzle hra, v ktorej bude vašou úlohou doplniť správnym spôsobom chýbajúce časti cesty. Znie to jednoducho, no až také ľahké to nebude. Budete musieť dodržiavať isté pravidlá, inak prehráte.

Hra má minimalistický vizuálny štýl čo umožňuje lepšie sa sústrediť na samotné plnenie úloh. V hre na vás čaká 210 levelov rôznych úrovní.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Sago Mini Music Box

tod1 tod2

Hudobná hra pre deti od 2 do 4 rokov. Dieťa si môže vybrať z 3 príbehov. Ťukaním na displej sa začne prehrávať hudba a jej tempo sa mení na základe tempa ťukania. Zároveň sa interaktívne mení aj príbeh. Hru môže hrať aj viacero detí naraz.

Predtým za 2,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

iOrnament

orn1 orn2 orn3

Vytvorte si vlastný ornamentálny dizajn. Aplikácia vytvára symetriu medzi vašimi kresbami a mení ich na umelecké diela. Na výber máte zo 17-tich konštrukčných skupín a 10-tich farieb a upravovať si môžete aj hrúbku ťahov. Hotové dielo môžete zdieľať s ostatnými cez Facebook, Twitter alebo e-mail.

Predtým za 3,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Dream-X

dream1 dream2

Aplikácia na zvýšenie produktivity pomocou tvorby myšlienkových máp. Ideálna pre tých, ktorým pri riešení problému pomáha vizualizovať svoje myšlienky. Na výber máte z dvoch tém. Začnite jednoduchým nápadom a pridávajte k menu ďalšie. Farebne ich rozlíšte pre lepšiu prehľadnosť a ak budete s myšlienkovou mapou hotový, môžete ju poslať napríklad emailom alebo exportovať do rôznych formátov.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.