Facebook testuje podporu Live Photos pre užívateľov iOS

Facebook priniesol limitovanému počtu užívateľov ich iOS aplikácie podporu pre Live Photos, s plánom rozšíriť svoju kompatibilitu v priebehu roku 2016.

Napriek tomu, že vytváranie a upload fotiek Live Photos vyžaduje iPhone 6s alebo 6s Plus, hocikto, kto testuje túto novinku by mal byť schopný si tento pohyblivý obrázok pozrieť. Všetci užívatelia ostatných operačných systémov alebo ľudia, ktorí majú iOS aplikáciu Facebook bez tohto updatu, uvidia len statický obrázok.

Apple v septembri sľúbil, že Facebook príde s podporou pre Live Photos do konca roka 2015. Externých partnerov, ktorí by využívali túto funkciu je stále minimálne množstvo. Jedinou kompatibilnou aplikáciou v súčasnosti je Tumblr, ktorá dostala podporu len 10. decembra.

Live Photos sú obohatené o niekoľko sekúnd videa a zvuku, avšak zatiaľ sú limitované len pre iOS zariadenia. Technológia bola predstavená, ako jedna z hlavných bodov počas prezentácie iPhonu 6s.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.