Facebook SDK pre tvOS možno vyrieši problém s prihlasovaním sa do aplikácií v Apple TV

V stredu predstavil Facebook beta verziu svojej SDK podpory pre prihlásenie v tvOS. V Apple TV, prihlásenie cez Facebook umožňuje užívateľom prístup cez vygenerovaný kód, ktorý treba napísať do smartfónu alebo počítaču. Je to rýchlejšie ako používať Siri ovládač na vyplnenie užívateľského mena a hesla.

Množstvo recenzí na Apple TV štvrtej generácie bollo pozitívnych, no viaceré sa zmienili o nedostatku v tom, ako tvOS rieši prihlásenia do aplikácií. Appleinsider vo svojej recenzí na tvOS spomenul, že nepodporuje všeobecné overenie, ale užívateľ musí vkladať overenie účtu aj do aplikácií, ktoré nie sú od Apple, ako Netflix, HBO, Hulu,…

Ďalšia vec, ktorá znepríjemňuje život v tvOS je zadávanie textu po písmenkách – jedno po druhom. Tento pomalý spôsob sa dá urýchliť jedine pripojením bluetooth klávesnice. Hlasové ovládanie, ktoré je v tvOS prítomné však nie je možné využiť na diktovanie textu do políčok ako prihlasovacie meno alebo heslo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.