PDF Expert je jednoduchý a výkonný prehliadač, ktorý váš Mac potrebuje

Vychvalovaná iOS aplikácia PDF Expert prišla na Mac. Na jednoduché prezeranie PDF úplne postačí základná Apple aplikácia Preview, no ak človek pracuje často s PDFkami a potrebuje ich upravovať, potrebuje na to kvalitnejší softvér. Každý vie, že lídrom na trhu s PDF editormi je Adobe s jeho aplikáciami Reader a Acrobat. Problémom pri ich používaní je však cena, nakoľko mesačný poplatok za ich používanie je 14,99 amerických dolárov alebo 449 dolárov za neobmedzené používanie. Pre porovnanie, PDF Expert stojí len 20 dolárov a poskytuje všetko potrebné.

Aplikácia PDF Expert obsahuje funkcie ako poznámkovanie alebo podčiarkovanie textu v dokumente, pridávanie nového textu a šípok a mnoho ďalších užitočných možností. Veľmi pôsobivé je rozhranie, ktoré sa úplne zhoduje s tým, ktoré je použité v OS X Yosemite a El Capitan, čo robí mnohé možnosti jednoducho prístupné a pochopiteľné.

pdf-expert-mac

Práca v tejto aplikácií je veľmi jednoduchá. Hneď po otvorení dokumentu sa v hornej lište zobrazia hlavné možnosti ako vyhľadávanie výrazu, zvýraznenie, podčiarknutie, priblíženie textu a mnoho ďalších. Keď si zvolíte nástroj, ktorý chcete použiť, na pravej strane sa vám zobrazia podrobnejšie nastavenia toho konkrétneho nástroju. Vďaka tomu je jej ovládanie intuitívne.

Adobe je možno jednotkou na trhu, ale PDF Expert s jeho cenou 19,99 dolárov je ideálnou alternatívou pre Mac užívateľov. Za 5 dolárov navyše dokonca môžete získať túto aplikáciu pre iOS. Zrejme vďaka nízkej cene sa PDF Expert stal hneď po predstavené číslom jedna za platené aplikácie v Mac App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.