Facebook končí so synchronizáciou fotiek a nahrádza ju aplikáciou Moments

Podľa TechChrunch je Facebook v procese odstraňovania možnosti synchronizácie fotiek v jeho mobilnej aplikácií a žiada užívateľov, aby si stiahli aplikáciu Moments pre znovunadobudnutie tejto funkcie.

Doteraz sa cez aplikáciu Facebook uploadovali fotografie, ktoré užívateľ odfotil, do súkromného albumu na Facebooku, kde mohli byť neskôr upravované, zdieľané alebo vymazané. Moments, aplikácia na zdieľanie súkromných fotografí, debutovala toto leto pre iOS a Android a potom sa stala dostupnou takmer pre každého.

Facebook upozorňuje užívateľov jeho mobilnej aplikácie prostredníctvom banneru, že do 10. januára je potrebné nainštalovať aplikáciu Moments, lebo Facebook ruší svoju možnosť synchronizácie fotiek. Ľudia, ktorí to neplánujú urobiť dostanú možnosť stiahnúť si svoj súkromný album do počítača.

Moments je aplikácia, ktorá ponúka možnosti ako napríklad ukladanie fotiek do súkromných albumov, triedenie vďaka funkcí rozpoznávania tváre, zdieľanie s priateľmi a napríklad aj vytvorenie krátkeho videa z albumu, v ktorom je aspoň 6 fotiek. Moments vám pomáha “získať fotky, ktoré ste vy neodfotili.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.